Dobro došli

Početkom rujna pozdravili smo početak nove školske godine i zaželjeli dobrodošlicu svim starim i novim stanarima našeg Doma. Dok se za učenike vrijeme prilagodbe polako bliži kraju djelatnici našeg doma već su krenuli sa svakodnevnim aktivnostima. Kao i do sad ponudili smo niz slobodnih aktivnosti kroz koje se učenici mogu međusobno družiti, steći nove prijatelje, zabavit se ali ponešto i naučiti. Tako se mogu uključiti u dramsku ili likovnu skupinu, plesati folklor, svirati gitaru, igrati nogomet, stolni tenis, šah ili koristiti teretanu.

Osim navedenog organizirat ćemo niz radionica, kvizove znanja, odlaske u kino, kazalište, posjete muzejima i drugim zanimljivim institucijama. Kako red i nalaže,odmah na početku, moći će ići u obilazak i upoznavanje znamenitosti grada Zagreba.

Za ljubitelje knjige (i one koji to tek planiraju postati) po prvi put pokrećemo Book Club koji će se održavati jednom mjesečno u prostorijama domske knjižnice.

I na kraju svima želimo uspješnu školsku godinu, što više dobrih ocjena i što manje stresa te da vam boravak u Domu bude iznad svega ugodan i zanimljiv.