Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kapacitet

Veliki smo dom, primamo 160 učenika.

Prostor

43 potpuno opremljene spavaonice s kupaonicom 4 prostorije za druženje učenika s velikim TV-om, teretana, računalna učionica i knjižnica

Površina

2010 m2 funkcionalnog prostora

Prostor

Prostorije i prostor koji koriste učenici, daje sliku moderno uređenog doma, ugodne i tople atmosfere.

Sva tri kata zgrade funkcionalno su opremljena za različite učeničke potrebe – učenje, spavanje i odmor, zabavu i razbibrigu, izborne aktivnosti. Svaki kat ima svoju učionicu uređenu kao dnevni boravak te sobu za odgajatelje.

Lijepa, prostrana blagovaonica i suvremeno opremljena kuhinja pružaju učenicima tri kvalitetna dnevna obroka (s mogućnošću izbora između najmanje dva menija).

U prizemlju se nalazi knjižnica s više od 2500 knjiga, uglavnom školske lektire, raznih enciklopedija, beletristike i stručnih časopisa. U njoj su i 2 računala isključivo za potrebe učenika.

Posebna, novouređena računalna učionica, sa 9 novih računala ponudit će učenicima još bolje radne uvjete i mogućnost korištenja interneta.

Za jačanje muskulature i tjelesne kondicije, učenicima je na raspolaganju dobro opremljena teretana sa individualnim trenerom, a višenamjenska prostorija ispred, služi za plesne večeri kao i igranje stolnog tenisa.